Dar scriu. Zilnic, chiar. Scriu despre orice și știți ce? Cuvintele mele sunt citite de sute de oamenii, tot zilnic. Ceea ce mă bucură, însă, nu scriu aici. Acasă la mine.

Site-ul acesta este casa mea online. Avem de toate online, de ce n-am avea și casele noastre, unde să ne întindem cratimele, să ne bem frazele cu mult lapte, să ne odihnim pe semnele de exclamare cu capul pe . -ați înțeles voi-. Un ”loc” unde să fim noi. Pentru că atunci când ești acasă, ești simplu TU. Eu când ajung acasă, oricât de dichisită aș fi, îmi descalț tocurile, dau sutienul care m-a sugrumat, jos, sterg rujul, pun un pahar cu vin și îmi urc părul într-un coc chinezesc și Laur îmi spune că sunt ca o chinezoaică. Măcar sunt a lui. Dar divaghez.

Ideea este că m-a prins anul nou fără planuri, fără obiective, fără rezoluții. pe mine? Care am agende pline cu planuri, idei și altele. Aveam un plan, unul singur în care sper, însă până se va concretiza, că Dumnezeu știe că fac tot ce pot, însă am nevoie și de EL. Avem nevoie. Până atunci, bine că am prins anul nou chinezesc să-mi trec pe listă niște rezoluții.

Și acum să, revin, una dintre ele este să-mi petrec mai mult timp aici, în casa mea online. Să scriu mai mult. Despre orice, nu doar despre Social Media, despre mine, despre voi. Să scriu, să vă povestesc chestii, fie că sunt interesante, fie că nu. Eu am să scriu. Știți de ce? Pentru că îmi place să mă citesc. Hai că mi-a zburat modestia pe geam. Îmi place când citesc articole scrise de mine, acum mult timp.

O altă rezoluție este să ”învăț” să vorbesc bine și offline. Adică să mă exprim la fel de bine și în public, în fața unui grup, cum o fac în scris. Pentru că în scris…I am brici. mda, tot afară-i modestia. Pentru asta m-am înscris la curs de public speaking sau arta de a vorbi în public. Că-i și asta o artă. Încep în martie. Până atunci vorbim tot în scris.

Și ultima, să învăț italiana. Să vorbesc italiana. Da, ați citit bine, o să comunic mult anul ăsta. În scris, în public și în italiană. Și dacă următorul an chinezesc nu mă prinde mare blogger, după atâta comunicare, nu știu ce mă fac! V-am zis.

Până la următoare întâlnire, să știți că azi începe anul porcului de pamant. E de bine, cică.

生日快乐

 

 

 

 

 

sper că n-am chinezi prin listă că nu știu cât de bine a tradus google translate.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *